Informatia Zilei

Igiena mânilor. Este dezinfectantul o soluție?

Igiena mânilor

În fiecare zi, auzim sau citim un avertisment care ne amintește cât de importantă este igiena pentru a viață sănătoasă. Igiena înseamnă îndepărarea murdăriei atât din spațiul în care trăim, dar mai ales de pe propriul corp.

Din fericire, în prezent, condițiile de trai s-au îmbunătățit considerabil și tot mai mulți oameni au posibilitatea de a respecta regulile de bază legate de curățenie în vederea menținerii sănătății.

Datorită faptului că sunt extrem de expuse, mâinile nastre pot favoriza pătrunderea virusurilor și bacteriilor în organism. Drept urmare, în cazul acestora trebuie să acordăm o atenție specială. Medicii recomandă spălarea cât mai frecventă a mâinilor cu apă și săpun, mai ales înainte de a servi masa sau de ne atinge fața.

De ce este important sa folosim un dezinfectant pentru mâini?

 Totuși, datorită ritmului tot mai alert în care se desfășoară totul și a nenumăratelor activități pe care trebuie să le realizăm zilnic, uneori nu avem posibilitatea de a ne igieniza mâinile folosind metoda obișnuită. În special pentru persoanele care au un program extrem de încărcat, o alternativă extrem de eficientă, rapidă și accesibilă oriunde este utilizarea dezinfectantului pentru mâini.

De aceea, acesta a devenit extrem de utilizat în institituții, scoli, firme, asociații, restaurante mall-uri sau alte locuri frecventate de un număr mare de oameni zilnic. În plus, acesta și-a făcut loc treptat în rutina zilnică a fiecăruia deoarece poate fi stocat în recipiente mici, luat și folosit oriunde.

Acesta acționează instant, salvând căteva momente prețioase și având grijă de sănătatea noastra în același timp. Este extrem de practic înainte de a lua masa într-o scurtă pauză atât pentru adulții care se află la muncă, cât și pentru copiii și adolescenții care merg la școală.

Cum alegem un dezinfectant pentru maini cu adevârat bun și eficinet?

Sfaturi pentru utilizarea corectă a dezinfectantului de maini:

            Indiferent dacă ai nevoie de un dezinfectant de mâini pentru birou, firmă sau uz personal, vă recomandăm un produs din oferta Somnart: Dezinfectant virucid de maini bidon 10 litri, 75% alcool, avizat virucid, bactericid si fungicid.

Acesta este dedicat utilizării pe piele, are o concentrație suficientă de alcool și este avizat de institutul Cantacuzino. Mai mult, produsul poate fi achiziționat în diferite cantități, inclusiv 10l, care asigură un timp de utilizare îndelungată.

Folosit în mod corect, acesta reprezintă cea mai bună alternativă în igienizarea mâinilor, garantând protecție împotriva virusurilor, bacteriilor și fungilor.

Exit mobile version